Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten april 2014

[eindbalans] online inkomsten april 2014

Onder het motto “beter laat dan nooit” hier nog snel een update van mijn inkomsten van vorige maand. Het “I Quit My Job” lijntje heb ik ontvangen door het opschrift “I am rich”, want als ik dat lijntje haal met enkel passief internetinkomen, dan kan ik daar eigenlijk volledig zelfstandig van leven.

onlineinkomstenApril

 

Zoals je ziet, was april geen slechte maand. Ik kreeg best weer een aantal mooie uitbetalingen. Mei daarentegen zal ook wel goed zijn qua uitbetalingen, maar qua inkomsten was het deze maand eerder pover. Toch een serieuze dip ivm. de andere maanden.

Voor de rest, interessante mensen ontmoet en veel nieuwe ideeën opgedaan om mijn passief inkomen naar een hoger niveau te sturen. Alleen te weinig mankracht. Ik ben serieus aan het overwegen om hulp in te roepen, van bijvoorbeeld een jobstudent.

En voorts ook op mijn bak gegaan, want mijn datingconcept waar ik toch een flinke som geld (en gigantisch veel tijd) aan heb gespendeerd, komt maar niet van de grond. Al heb ik nog maar €100 aan promotie geïnvesteerd, maar het blijkt toch niet zo aan te slaan. Nuja, zo gaat dat nu eenmaal in de internetwereld. Hopelijk zijn de volgende projecten beter.

Tot weldra!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top