Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten Augustus 2012

[eindbalans] online inkomsten Augustus 2012

Vorige maand even euforisch met de piek, deze maand terug naar de realiteit. Adsense inkomsten zitten op een historisch dieptepunt en halen m’n internetinkomsten volledig omlaag. Tradedoubler is ook maar zwakjes en ook Tradetracker kan het verlies niet compenseren.

De nieuwe projecten waarin ik afgelopen maanden fors heb geïnvesteerd, liggen stil. Wegens m’n fulltime job (en veel hobby’s) gewoonweg geen tijd om deze te onderhouden. Dom, dom. Afgelopen weken ook beetje te veel tijd besteed aan de Mercedes wedstrijd. Maarja, een jaar lang met zo’n auto rondrijden, wie wil dat nu niet?

Weer een stapje verder verwijderd van een fulltime internetinkomen, helaas.

2 reacties

  1. Ah, juli en augustus zijn – qua internetmarketing – ook niet mijn favoriete periodes. Congé, mooi weer, -> mensen doen dan andere dingen dan internetten. Minder verkeer op het internet betekent ook minder inkomsten. Gelukkig wordt die dip dan opgevangen door de komende grille, donkere en koude maanden :) dus nu komen er mooie maanden aan:)

    In die zwakke periodes is het ook verstandig om extra tijd (en soms ook geld) te investeren in nieuwe projecten. Natuurlijk moet de motivatie er dan wel zijn. Maar dan moet je maar ksot even een kosten-batenanalyse maken … De motivatie zal rap terug zijn! :)

  2. Hey Niels, thx voor de reactie. Klopt wat je zegt, maar als je mijn inkomsten van augustus bekijkt van vorig jaar dan is er wel een groot verschil…

    Maar, bovenstaande grafiek heeft enkel betrekking op de betalingen die ik in die maand krijg. Dus in augustus krijg ik m’n Tradetracker betaling en die reken ik onder m’n “Augustus inkomsten” maar die heeft eigenlijk betrekking op m’n inkomsten van de twee voorgaande maanden… Zo kreeg ik al m’n Tradetracker betaling in september en die is dan weer een pak hoger, dus bij m’n volgende inkomstenupdate zal het grafiekje toch weer wat beter zijn :)

    En inderdaad, de koude wintermaanden zijn ideaal voor de online business dus laat ze maar komen :)

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top