Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten December 2012

[eindbalans] online inkomsten December 2012

December kan ik zeker een goeie maand noemen, wat de inkomsten betreft die ik betaald kreeg. Tradetracker betaalde netjes uit en ik kreeg voor het eerst sinds een tijdje nog eens een uitbetaling van Tradedoubler. Zanox loopt ook netjes. Adsense daarentegen: ik heb het zowat gehad met Adsense. Als je site te veel Adsense ads + affiliate links bevat, dan word je aanzien als spammer. Ik heb een schitterende website laten ontwerpen door een professionele designer waarin Adsense naadloos geïntegreerd was. Vervolgens heb ik unieke artikels geschreven met daarin uiteraard affiliate links. Ik vind de site logischerwijze schitterend, maar ik heb het gevoel dat Google hem aanziet als een thin affiliate website. Ranken lukt maar niet. No good investment. En mijn Adsense inkomsten waren in december op het laagste niveau sinds 2 jaar. Focus zal toch meer moeten liggen op kwalitatievere content en een pak minder affiliate links.

Voorts ook even zeggen dat van het bedrag dat ik in december verdiende, niets overbleef op m’n rekening. Integendeel, ik heb zelfs mogen bijstorten van m’n spaarboekje. December was de maand waarop ik nog snel voorschot voor de belastingen EN een groot pak extra sociale bijdragen heb betaald, om bij de herberekening die later volgt niet achterover te moeten vallen. Pijnlijk, maar zo gaat het nu eenmaal.

Voorts heb ik m’n kennis rond SEO nog wat zitten bijschaven en leg ik samen met de Pakistaanse programmeur de laadste loodjes aan m’n nieuwe linkbuilding software. Ik had een aantal dagen vakantie op het werk en het was heerlijk om echt weer eens tijd te hebben om aan de online business te werken, je kindjes te voederen (lees: je websites een onderhoudsbeurt te geven en wat te gaan linkbuilden), tijd te hebben om bij te studeren, …

inkomsten DECEMBER

Tot de volgende!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top