Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten December 2013

[eindbalans] online inkomsten December 2013

Na regen komt zonneschijn. Maar geldt dat ook omgekeerd? In mijn geval wel. Daar waar december mijn absolute recordmaand was, was december dan weer een absoluut dieptepunt. Grotendeels voor het feit dat Zanox deze maand geen uitbetaling heeft gedaan en Tradetracker me vorige maand zo’n grote uitbetaling deed, waardoor er deze maand nauwelijks wat overbleef.

OnlneInkomenDec

Paniek? Nee hoor, in December (de koopjesmaand) zag ik vele goede cijfers, dus binnen een maand hoop ik opnieuw goede cijfers te kunnen voorleggen.

Domper deze maand: verdwijning uit top 10 (voor alle voornaamste zoektermen waarvan ik de ranking in Google.be check) van mijn landingspagina die me de afgelopen 3 maand het meeste sales opbracht. Ligt zeker niet aan linkbuilding, wellicht een to hoge bouncerate of de Google Quality raters de m’n pagina een slechte rating hebben toegekend. Hierdoor zal ik veel inkomsten mislopen, maar zo gaat het nu eenmaal als je enkel op SEO verkeer rekent voor het halen van je trafic.

Noot: in december heb ik veel geïnvesteerd in nieuwe software, waardoor mijn kosten deze maand 2/3 bedroegen van deze inkomsten. Die software gebruik ik om nieuwe SEO technieken uit te testen.

 

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top