Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten februari 2014

[eindbalans] online inkomsten februari 2014

Mijn online inkomsten die ik in februari uitbetaald kreeg, waren méér dan behoorlijk. Het “I quit my job” lijntje heb ik geschrapt, want in m’n vorige update kon je al lezen dat ik m’n ontslag heb ingediend bij m’n huidige werkgever, om me fulltime op een online inkomen te gaan focussen.

onlineinkomstenfeb14

Ik kijk enorm uit me voltijds te gaan focussen op mijn activiteiten als freelancer, want de eerste opdrachten stromen zo snel binnen dat ik nauwelijks kan volgen in het opstellen van offertes. Maar ik heb voor mezelf nog extra tijd nodig om alles op een rij te zetten en een goede offerte te bedenken, opdat die zowel voor mij als voor de klant aanvaardbaar is. Maar eens mijn huidige job in dienstverband is afgelopen, maak ik daar snel werk van.

Voorts loopt een volledig nieuw project – waar ik al 6 weken mee bezig ben – bijna op z’n einde. Ik hoop begin april een gloednieuw affiliate concept te kunnen lanceren, eentje uniek in België. En ik ga ook praten met professionele webbouwers voor (alweer) een nieuw project. Dit keer laat ik Freelancer.com links liggen. Het nieuwe project zal me evenveel kosten als een nieuwe auto, maar ik zie er zoveel potentie in dat ik de investering gewoon ga wagen. Er zit toekomst in en als het aanslaat, dan ga ik een heel confortabel leven tegemoet (*being overenthousiastic*)… Anyway, voetjes op de grond, eerst zien wat maart me zal brengen aan inkomsten.

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top