Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten Januari 2014

[eindbalans] online inkomsten Januari 2014

Hier is m’n inkomstenupdate voor de maand januari. Ik heb net mijn facturen opgemaakt en gecheckt welke betalingen ik heb ontvangen, en dit is de eindbalans van de soldenmaand:

inkomstenjan14

Wederom goede resultaten dus, alweer een forse piek! Januari was ook een persoonlijke mijlpaal. Ondanks ik met m’n internetinkomen het ‘I Quit My Job‘ lijntje nog niet heb bereikt, heb ik toch besloten om fulltime verder te gaan met online marketing. Geen focus op affiliate inkomsten, maar wel op SEO consultancy. De laatste weken stond mijn inbox immers roodgloeiend met aanvragen, maar met een fulltime job, hobby’s én een internetinkomen viel dat niet te combineren.

Daarom de beslissing om zelfstandig verder te gaan. Vanaf maart ga ik er keihard tegenaan!

Nu deze bron van inkomsten niet langer mijn primaire bron van “internet”inkomsten zal zijn, overweeg ik om misschien wel eens de cijfers te publiceren. We zien wel.

Tot de volgende!

4 reacties

  1. Wow, tof. Veel succes in je nieuwe zelfstandige functie!

  2. Beste Pieter Jan,

    Hoe zit het juist met de belasting ?
    Moet een loontrekkende dit aangeven als bijverdienste en zo ja hoeveel percent zal dit bedragen naast het persoonbelasting ?

    Mvg

    Karim

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top