Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten Juli 2012

[eindbalans] online inkomsten Juli 2012

Sorry, beetje met vertraging wegens vakantie naar Gran Canaria, maar hier is ie dan: mijn inkomstenupdate van de maand juli! En sinds een aantal maanden eindelijk weer een stijging, vandaar de positieve toon in dit bericht :) Dit voornamelijk door positieve Tradetracker inkomsten deze maand. Adsense bleef bijna identiek aan de maand ervoor. Ik verwacht de komende maanden toch ook weer wat beter, want binnen een week ga ik online met een gloednieuwe site (duur project van meer dan 900 EUR) dus ik hoop en ik heb er vertrouwen in dat deze echt gaat knallen.

De zomermaanden zijn traditioneel minder goede Adsense maanden, ik hoop dat de winter des te beter zal zijn. Nu hoog tijd om de achterstand aankoopfacturen in de boekhouding te verwerken. Binnen een kleine maand de volgende inkomstenupdate!

3 reacties

  1. Leuk dit! Kwam dit blog een aantal dagen geleden tegen en was aan het wachten op een update. Ben zelf webmaster (in mijn vrije tijd, als hobby). Zomermaanden zijn inderdaad slechte maanden voor bepaalde niches (of in het algemeen: congé, warm weer, .. mensen zitten niet voor de pc). I quit my job -> welk bedrag is dat dan? :)

  2. Hey Niels, thx voor je reactie. Sorry, no can do! Dat is iets wat ik liever privé houd. Maar je kan wellicht wel raden. Hoeveel zou je willen verdienen om zelfstandig verder te gaan, rekening houdende met het feit dat je ook kosten hebt en je in een heel volatiele markt opereert (zoekalgoritmes die wijzigen, concurrentie, etc.)?

    Groetjes!

  3. Hmmm, ik denk toch wel aan een 2500-3000 euro, bruto dan. :) dan zijn er ook nog eventuele kosten .. Maar als je 8 uur per dag kunt besteden aan internetmarketing, dan is er een hoop geld te verdienen.

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top