Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten juli 2014

[eindbalans] online inkomsten juli 2014

Deze maand kon ik er niet vroeg genoeg bij zijn om mijn internet inkomsten te publiceren! Ondanks de 4 negatieve maanden, kreeg ik deze maand een ongelofelijke boost qua uitbetalingen. EEN NIEUW RECORD!! De maand is nog niet helemaal voorbij, maar alle inkomsten zijn al binnen:

onlineinkomstenNRjuni

 

Met deze uitbetaling zijn de voorbije 4 ‘mindere” maanden weer helemaal rechtgezet en heb ik weer ongelofelijk goesting om me verder te focussen om mijn online inkomsten (die ik voornamelijk haal uit affiliate marketing en Adsense). Ook wat mijn consultancy diensten betreft, loopt het deze maand erg vlotjes.

I love my job!

Je kunt het niet geloven, maar dit freelancer bestaan is echt de max. Ik hoop dat dit zo nog héél lang mag duren, liefst mijn hele leven. En ik heb nog honger om te groeien! Ik krijg dagelijks zoveel voldoening en ik verlang elke dag om te werken. Om het met een hashtag samen te vatten: #bestjobever

“I am rich”-lijntje vervangen door “My Dream”

Het rode lijntje op de inkomstengrafiek was vroeger “I Quit My Job” (dat heb ik nooit gehaald, ik heb eerder mijn ontslag ingediend), toen heb ik het vervangen door “I am rich” maar vanaf vandaag wordt het “My Dream”. “I am rich” is niet van toepassing, want dit is enkel een inkomstengrafiek en deze houdt geen rekening met alle kosten die ik heb. Ik heb voor “My Dream” gekozen, omdat dat bedrag in 2012 (wanneer ik met deze blog ben begonnen) met absolute droom was, en me de vrijheid zou geven om op een confortabele manier te leven van mijn internetinkomsten. Rijk? Verre van. Maar wel voldoende om 100% voldoening te krijgen.

Brute force aanvallen op mijn sites

Nu, als je groeit, word je ook een geduchtere concurrent voor de andere sites in je branche. Een van mij sites kreeg immers een forse brute force attack te verwerken deze maand, waarin iemand met allerhande paswoorden probeerde binnen te dringen. Het heeft me 48u gekost eer ik de aanval kon counteren. Een triestige zaak, maar sommige mensen in deze industrie zijn zo’n doorrotte pure klootzakken dat ze dit hun concurrenten aandoen. Echt TRIESTIG noem ik dit. Ik heb een vermoeden wie achter deze aanval zit. Die slow and painful.

Tot de volgende!

One comment

  1. Mooi Pieter-Jan! Gewoon blijven gaan en zeker blijven vechten om uw droom te verwezenlijken. Chapeau!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top