Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten Juni 2013

[eindbalans] online inkomsten Juni 2013

Daar is em, daar is em! Het dal in de inkomsten. Maar valt al bij al nog wel mee (behalve dan dat ik 50% belasting betaal op deze inkomsten). De contextuele Adsense advertenties op mijn websites zijn totaal irrelevant geworden en mijn inkomsten zitten nu op niveau van in 2010. Vaak verschijnen zelfs advertenties van “Google Adwords” zelf, ter promotie van hun Adwords diensten. Uit wanhoop heb ik maar toegestaan om ook afbeeldingen en rich media te laten vertonen, ipv. enkel tekstadvertenties. Zouden er door de crisis minder bedrijven investeren in Adwords, en dan meer specifiek de contextuele targeting? Tweede wanhoopsdaad: ik heb me ingeschreven in het Adsense 10 dagen programma: elke dinsdagavond een webinar omtrent Adsense. Hopelijk vind ik hier antwoord op vele vragen, al moet ik het eerste webinar al noodgedwongen missen.

inkomstenJuni

Inmiddels is alles zo goed als in kannen en kruiken voor de opstart van m’n vennootschap. Enkel nog de afgestempelde statuten ontvangen, bankrekening openen en we beginnen een nieuwe wending. Ik heb alvast een naam bedacht en straks even kijken voor een logo.

En verder: enkele leuke projecten in de pipeline.. Het ene in de programmeerfase, het andere in de designfase.

Tot de volgende!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top