Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten Maart 2013

[eindbalans] online inkomsten Maart 2013

Vorige maand zag je een piekje op de grafiek, dus deze maand weer een dal. Maar wat voor een. En hou er rekening mee dat onderstaande grafieken enkel m’n inkomsten tonen, dus niet m’n gemaakte kosten en die lopen toch ook wel op: hostingkosten, aankoop website sjablonen, betalen van freelancers… Ik denk dat het tijd wordt om m’n financiële zaken op orde te stellen om wat meer inzicht te verkrijgen in de verhouding opbrengsten / kosten. Het is duidelijk dat ik niet meer hetzelfde niveau haal als vroeger.

We zijn  nu midden april en aan m’n inkomsten te zien, zal het deze maand geen nieuw piekje worden. Spijtige zaak, maar we blijven volop doorgaan!

Hieronder de grafiek met m’n verwerkte inkomsten van de maand maart. Ik heb ook februari wat moeten aanpassen, want ik had in vorige grafiek te veel vermeld, merkte ik na controle.

inkomstenmaart

Scroll To Top