Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten maart 2014

[eindbalans] online inkomsten maart 2014

Phew wat VLIEGT de tijd, ongelofelijk. Al mijn betalingen voor maart zijn binnen, dus tijd voor een inkomstenupdate. Maart was weer een uitstekende maand, ei-zo-na had ik weer mijn record verbroken. Maar ik kreeg wel weer uitzonderlijk veel betalingen samen, volgende maand zal sowieso lager zijn. Dit zijn nu m’n eerste dagen als freelancer en believe me, this is the good life…

inkomstenmaart14

De werkzaamheden om mijn passief inkomen (zie grafiek hierboven) te laten toenemen, draaien nu op een laag pitje aangezien ik me nu focus op mijn consultancy diensten. Ik krijg stilaan een beeld van hoe ik mijn diensten ga aanbieden en in welke vormen, daar ik steeds beter zicht krijg in waar de markt naar op zoek is. Deze week twee belangrijke pitches bij vrij grote bedrijven, ben benieuwd wat dat zal geven.

Voorts:

  • Wachten op offerte van professioneel webdesignbedrijf voor gloednieuw concept, vrees dat het onbetaalbaar zal zijn
  • Eind deze maand lancering van nieuwe affiliate site (programmeur heeft nog wat issues met hosting provider)
  • SEO analyses en linkbuilding uitvoeren voor klanten
  • Genieten (vorige week concert Beyonce en citytrip Antwerpen)

Tot de volgende!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top