Home / Online Inkomen / [Eindbalans] Online inkomsten Mei 2012

[Eindbalans] Online inkomsten Mei 2012

De nieuwe maand is al weer een tijdje begonnen, dus hoog tijd voor een nieuwe statusupdate van m’n online inkomen. Omdat ik geen cijfers toon, heb ik dit keer een “I quit my job” lijntje toegevoegd. Als ik met m’n online inkomsten die lijn een aantal opeenvolgende maanden begin te overschrijden, dan is het hoog tijd om volledig verder te gaan met de internetinkomsten. Dan zou ik immers een zeer comfortabel loon verdienen en is het echt de moeite om fulltime te focussen op internet.

Helaas verwijderen mijn inkomsten zich afgelopen maand weer wat verder van het ultieme doel: een mooi stabiel inkomen als fulltime internetmarketeer. Ik heb ondertussen al weer enkele andere projecten klaarstaan die hopelijk de volgende maanden zullen gaan renderen.

Hieronder heb ik ook voor de eerste keer een grafiekje toegevoegd van de verdeling: welk kanaal levert me het meest op?

Ondertussen begin je al goed het effect van de Panda en Penguin updates te merken. Ik had enkele minder kwalitatieve sites die voor die Google updates toch wat geld opleverden. Die werden ondertussen uit de zoekresultaten gekickt. Adsense daalde licht, ook Tradetracker was een flinke pak minder in mei. Positief was dan weer een kleine heroplevering van m’n Tradedoubler inkomen.

 

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top