Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten mei + juni 2014

[eindbalans] online inkomsten mei + juni 2014

Tiens, blijkbaar een maand overgeslaan. Bij deze dan maar een inkomstenupdate van mei en juni 2014.

 

De bovenstaande afbeelding zegt voldoende denk ik. Zoals je ziet, zit m’n online inkomen al voor de 4de maand op een rij terug in een serieus dal. En dat terwijl ik de afgelopen maanden weer fors heb geïnvesteerd in nieuwe projecten, nieuwe designs en dergelijke. Tot overmaat van ramp is Juni (deze maand) m’n slechtse inkomstenmaand sinds lang, zou het WK voetbal daar voor iets tussenzitten?

Tijd dus om me te gaan bezinnen. Ik was de laatste twee maand van plan om me fulltime op m’n affiliate en Adsense inkomsten te gaan storten, maar daar ben ik nu toch weer aan het twijfelen. Je blijft serieus afhankelijk van Google, je concurrenten, seizoenaliteit… En de inkomsten die ik uit m’n consultancy activiteiten halen vormen toch een grotere zekerheid.

Vanaf volgende maand zou ik wat extra hulp krijgen bij m’n boekhouding en dan ben ik van plan om wat meer doorheen de cijfers te gaan, en bovenstaande inkomsten af te wegen met alle tijd die ik stop in deze projecten, alsook te vergelijken met m’n consultancy activiteiten die niet zijn opgenomen in deze grafiek.

Tot de volgende!

4 reacties

  1. Online verdienen

    Jammer om te horen! Juni – en de zomermaanden in het algemeen – zijn voor vele niches een doorn in het oog (dit in tegenstelling tot de koude wintermaanden). Mensen gaan op reis, zitten buiten (en dus niet voor de pc ….). Toewerken naar de komende maanden dus :). Hangt natuurlijk wel af van niche tot niche.

    Al dan niet zelfstandige worden op basis van Google en affiliate is voor velen een hamvraag. Ik heb al geleerd dat Google in een paar dagen tijd uw volledige business grondig kan door elkaar schudden. Een paar wijzigingen in het zoekalgoritme en die mooie stek op pagina 1, positie 3 is plots positie 9 geworden en dat scheelt een hoop in bezoek en dus ook in inkomsten.

    Blijven investeren is de boodschap! :)

  2. Dank voor je comment. Inderdaad, dezelfde ervaringen heb ik ook mbt. die positiewissels. Ik blijf gaan hoor, maar toch wat voorzichtiger in het maken van investeringen.

  3. En ook op tijd durven uitstappen in bepaalde niches. Blij dat ik uit kortingswereld ben gestapt, wat toch echt teveel cowboy aan het worden was.

  4. @Herman klopt. Thx voor de tip!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top