Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten November 2012

[eindbalans] online inkomsten November 2012

Zo, november is ook weer voorbij gevlogen, dus de grafiek aanvullen behoort tot m’n eerste taken. Ik ben erop achteruit gegaan als ik vergelijk met november van vorig jaar, maar dat is normaal gezien ik toen nog profiteerde van de uitbetalingen van mijn zomerinspanningen (ik had toen een ganse zomer lang de tijd om te werken aan mijn internetinkomsten). Nu ik 1,4 jaar een fulltime job heb, ben ik eigenlijk wel blij dat mijn inkomsten niet spectaculair gedaald zijn, maar eerder stabiel bleven.

Het is steeds moeilijker om dit te combineren met een fulltime job, want er zijn nog zoveel andere belangrijke zaken waar rekening mee moet worden gehouden: relatie, vrienden, hobby, toekomstige woning, … Maar zolang ik de rode lijn niet heb bereikt, lijkt het me ook wel riskant om fulltime internetondernemer te worden. Mijn projecten waar ik de afgelopen 4 maand fors heb in geïnvesteerd, hebben nog nauwelijks ROI opgebracht. Maar nu loopt alweer een nieuw project en deze MOET echt knallen! Voorts overweeg ik ook om een van m’n projecten te verkopen, een website die ik heb laten ontwikkelen maar die volledig stil ligt omdat ik geen tijd heb.

Duimen op een goede kerstperiode en veel sales online!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top