Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten November 2013

[eindbalans] online inkomsten November 2013

Fuck YEAH. Ik had het al wat voorspeld in m’n vorige inkomstenupdate van oktober, en nu is het werkelijkheid geworden. In de maand november kreeg ik een pak betalingen tegelijkertijd. Tradetracker had een bijzonder mooie uitbetaling van enkele maanden terug, ik kreeg m’n Zanox inkomsten van zowel oktober ALS november in een keer uitbetaald en dan waren er ook nog betalingen van Tradedoubler en Daisycon. Alles kwam toevallig samen in deze ene maand, met als gevolg dat ik M’N ABSOLUTE RECORD heb verbroken, een record dat al dateert van januari 2012, toen nog gouden Adsense tijden.

onlineinkomstenNov

Heerlijk om zo’n piek te zien, na zoveel inspanningen. Maar ik mag niet gaan zweven, want ik weet nu dat de volgende betaling weer een pak minder zal zijn, als ik de statistieken van november bekijk. Ik ga gewoon keihard door!!

Tot de volgende!

2 reacties

 1. Hey Pieterjan, leuk dat je toch een tipje van je financiële sluier oplicht. Kan je niet wat meer info geven? Hoeveel % komt van TT, Zanox en Adsense? Hierdoor krijg je allicht meer feedback.

  En belangrijker, kan je er geen getalletjes op plakken? Je bent in 2009beginnen bloggen, allicht met 10-30€/mnd aan Adsense-inkomsten begonnen. Als ik dat neem voor de waarde in jul/09 dan onderstel ik dat de verticale as 100-200€ aangeeft, en je topmaand dus 650-1300€ was.

  Is dit in de buurt ;-)

 2. Hallo Eric,

  Adsense is maar een klein deel van mijn inkomen. Hier lees je hoe mijn verhouding Adsense/Affiliate doorheen de jaren evolueerde: http://www.pieter-jan.eu/geld-verdienen-online-google-adsense-of-affiliate-programmas/

  Ik wil bewust geen cijfers delen, want de grafiek toont enkel ‘inkomsten’ en dat is een groot verschil met hetgeen ik op het eind van de rit uiteindelijk overhoud (kosten boekhouding, belastingen, kosten voor hosting, kosten voor bepaalde tools etc…) Misschien moet ik er ook beter mijn kosten bij rapporteren.

  Op termijn zou ik “online geld verdienen workshops” willen organiseren waar ik toon wat werkt, hoe ik het doe en hoeveel ik verdien, maar dat is nog maar een vaag idee. Op dit moment zal je het dus met deze info moeten doen, sorry!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top