Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten Oktober 2013

[eindbalans] online inkomsten Oktober 2013

Zo, oktober is ook weer voorbij. En zoals verwacht, komen de betalingen van de zomer stilaan binnen. Ik had twee goede zomermaanden achter de rug, en dat zal deze en volgende maand te zien zijn in de uitbetalingen van mijn online inkomen. In augustus had ik een aantal echte top sales, waaronder deze van 80,88 EUR. Dat is in één seconde meer dan een ganse dag werken op mijn fulltime job.

salestransactieAUG

De details werden anoniem gemaakt, want de internetmarketingwereld is er een van copy-paste.

 

Hieronder de stats van de maand oktober. Ik ben meer dan tevreden, want de Zanox inkomsten werden in oktober nog niet uitbetaald, dus dat wil zeggen dat november nog wat meer zal zijn. Voor het eerst heb ik ook een consultancy opdracht aanvaard, en deze inkomsten tel ik hier dus logischerwijze bij.

InkomstenOktober13

Deze maand zou mijn nieuwste affiliate concept afgewerkt moeten zijn, iets volledig nieuws! Hopelijk eens een voltreffer.

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top