Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten September 2012

[eindbalans] online inkomsten September 2012

Ik begin het te snappen… De ene maand zijn m’n inkomsten zo laag, maar het hangt natuurlijk allemaal van de merchants af. Tradetracker betaalt doorgaans 2 maand nadien. En soms duurt het langer. Ik heb in september een mooie betaling gekregen van Tradetracker die de vorige slechte maand weer helemaal goed maakte. Maar ik kreeg inmiddels ook al m’n oktoberbetaling en die was dan weer om van te huilen.

Nu, het gaat hier over september en deze maand was sowieso niet onaardig. Ik heb zo af en to ook nog wat andere kleine inkomsten van andere affiliatesites, misschien moet ik deze ook beginnen opnemen opdat ik voor mezelf een eerlijker en vollediger beeld heb van m’n inkomsten. De grafiek hieronder toont enkel m’n “Grote 3” (Adsense, Tradetracker en Tradedoubler.

Tot de volgende inkomstenupdate binnen een maandje!

2 reacties

  1. Hoi Pieter-Jan,

    Gelukkig gaat het lijntje weer de goede kant op. En ik zou die andere affiliate sites ook in je overzichten meenemen, waarom niet?

    Groet, Joeri

  2. Leuk om de positieve trend te zien!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top