Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten September 2013

[eindbalans] online inkomsten September 2013

Het is sinds november ’12 geleden dat ik nog eens een mooie piek heb bereikt.. De verklaring is simpel: vorige maand kreeg ik geen uitbetaling van Zanox, deze maand kreeg ik er twee. Ik ben dus best wel tevreden met de uitbetalingen in september, loon naar werken, zo noem ik dat! In de zomermaanden waren mijn inkomsten echt goed, dus ik verwacht de komende maanden ook positieve uitbetalingen.

Inkomsten september

Ik kijk de komende maanden of ik ook nog wat consultancy opdrachten erbij kan nemen. Ik ben van plan om die inkomsten dan ook op te nemen hier in de grafiek. Zo weet ik meteen waar ik sta en misschien is dat wel de manier om tot aan het ‘I Quit My Job’ lijntje te geraken…

2 reacties

  1. Jammer dat je geen cijfertjes plaatst haha, daar zijn we het meest nieuwsgierig naar!

  2. Daar ben ik nogal consequent in, sorry!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top