Home / Blog / Mijn ervaring met Zalando.be – voor het eerste kledij besteld online

Mijn ervaring met Zalando.be – voor het eerste kledij besteld online

Ik ben bijzonder goed vetrouwd met het internet en online dingen aankopen doe ik regelmatig, maar ik had het nog nooit gewaagd om online kleding aan te kopen. Ik pas nogal graag iets alvorens ik het koop

Vorige week vertrok ik op reis naar Kroatië en ik had graag nog een extra polo gehad om mee te nemen. Maar aangezien ik tot de laatste dag voor vertrek moest werken, had ik geen tijd om uitgebreid te gaan shoppen. Daarom besloot ik om maar eens online m’n kans te wagen. Via via had ik vernomen dat Zalando.be een uitstekende site is met een mooi aanbod tegen scherpe prijzen. Ik ben dan maar eens gaan kijken en binnen het half uur had een een polo gevonden die me helemaal aanstond:

De condities van die webshop leken me ook best OK: gratis retourrecht, gratis verzending en veilige betaling oa. via Paypal. Ik las dat je 10% korting kreeg door je in te schrijven op hun nieuwsbrief. Dat deed ik, en meteen daarna ontving ik een kortingscode waarmee ik 10 eur korting kreeg (vanaf 50 EUR). Ik heb er toen snel nog twee mooie t-shirts uitgepikt opdat ik aan 50 EUR kwam te liggen en zo de korting kon verzilveren.

Eerst vreesde ik dat ik het pakketje nooit op tijd ging krijgen. Ik maakte mijn bestelling zaterdagavond, en de eerstvolgende vrijdag vertrok ik al op reis. Maar alles verliep echt vlekkeloos. Maandag kreeg ik bevestiging van verzending en dinsdag had ik het het pakketje al ontvangen.

Ik heb een vrij courante maat (medium) en daarom twijfelde ik niet om deze polo en twee t-shirts te bestellen alvorens ze gepast te hebben. En ze gingen echt alledrie als gegoten. Mijn ervaring met Zalando.be was dus uitermate positief en daarom verdienen ze zeker een vermelding hier op mijn weblog. De kledij was van hoogwaardige kwaliteit, ik kreeg alles binnen de 3 dagen na bestelling en het was best nog goedkoop!

En dit was het resultaat op reis:

Kortom, Zalando is zeker voor herhaling vatbaar!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top