Home / Online Inkomen / SocialAdr om sociale links naar je website te verkrijgen

SocialAdr om sociale links naar je website te verkrijgen

Op automatische piloot links verkrijgen

Linkbuilding is tegenwoordig een gevaarlijke bezigheid. Als je niet over de nodige kennis beschikt, dan pak je het best heel voorzichtig aan. Vroeger waren er veel software programma’s die op automatische piloot links maakten naar je website. Dat werkte verbazingwekkend genoeg behoorlijk goed. Zelf heb ik ook verschillende van die softwarepakketten uitgeprobeerd. Denk maar aan Senuke, IMAutomator, Linkaloha en nog een paar. Na enkele maanden heb ik m’n lidmaatschap sowieso stopgezet wegens tijdsgebrek of onvoldoende resultaat.

Linkbuilding is een fulltime job

Zelfs al heb je automatische tools, dan nog moet je ze beheren en onderhouden. De links invullen, bijhorende teksten schrijven, de resultaten opvolgen. Sommige tools hielpen, andere dan weer niet. Na het testen van al die tools heb ik uiteindelijk nog één tool overgehouden die ik tot op vandaag nog altijd gebruik: SocialAdr.

SocialAdr: sociale links, volautomatisch

SocialAdr is een uitstekende tool en heel eenvoudig in gebruik. Als je betalend lid bent, dan delen de gebruikers jouw links op hun sociale netwerken, zoals Twitter, Delicous, LinkedIn, Facebook én Google Plus. In het totaal zijn er 26 sociale media websites waar jouw links verschijnen.  Nu vraag je je af: “waarom zouden gratis gebruikers mijn links delen”? Wel, omdat zij dan punten krijgen, waardoor anderen hun links gaan delen. Gratis.

Hieronder een overzicht van mijn links, maar om privacyredenen heb ik deze wel zwart gemaakt.

Panda en Penguin Proof?

Yep, helemaal! Je links verschijnen aan de hand van een ‘drip feed’ methode, dus niet allemaal in één keer. Bovendien worden ze geplaatst door verschillende gebruikers op sites die kwalitatief zijn. Het is eveneens een goede mix tussen dofollow en nofollow links. Er zijn verschillende abonnementen. Zelf ben ik al bijna twee jaar lid en ik vind de resultaten die ik met SocialAdr boek, best wel goed. Bovendien geraakt je site er helemaal niet door afgestraft.

Tip: hier vind je een werkende SocialAdr kortingscode. En als je ook lid wordt, aarzel dan aub niet om je ervaringen hieronder te delen!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top