Home / Blog / Tomorrowland Live Streaming op Youtube

Tomorrowland Live Streaming op Youtube

Tomorrowland, het Dance / Electro festival van België / Europa / de wereld? Je moet echt wel geluk gehad hebben om een ticket te kunnen bemachtigen. No luck for me, maar volgend jaar probeer ik harder want ik wil er absoluut eens bijzijn.

Live Streaming

De pechvogels zoals mij kunnen echter van thuis achter hun PC ook wat meegenieten van Tomorrowland. Er is namelijk een Live Tomorrowland Streaming op Youtube waar je het festival live kunt volgen, afgewisseld met interviews, herhalingen, leuke to-do’s van op het festival zelf.. En ik krijg net te horen dat we op dit moment (28/07/2012 om 00u03 met maar liefst 51 miljoen naar de live streaming zitten te kijken. WOW!

Wedstrijd van Peugeot op Facebook

Peugeot gaf me onlangs nog wat hoop. Ik kreeg een nieuwsbrief in m’n inbox waarin stond dat je de laatste tickets kon winnen voor een dagje Tomorrowland. Heel simpel: neem deel aan de wedstrijd, vul enkele vragen in en schat het aantal deelnemers. Piece of cake, zo leek me. Zodra je je antwoord verstuurde, moest je namelijk een applicatie toegang geven tot je gegevens. Op dat scherm zag je hoeveel anderen die applicatie al gebruikten, dus je had meteen al een goede indicatie van het aantal wedstrijddeelnemers.

Ik dus mooi wachten tot zondag 23u58 en dan gecheckt hoeveel deelnemers er waren. Ik zag da 4082 mensen de applicatie van de wedstrijd gebruikten dus ik vulde 4083 in en ging toen snel naar bed. Helaas, het mocht niet baten. De volgende dag verscheen er een berichtje op Facebook dat er 2452 deelnemers waren.

Anyway, proficiat aan de gelukkigen, better luck next time for me!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top