Home / Reisverslagen / Hotelervaringen / Ervaring Park Plaza Westminster Bridge hotel (Londen)

Ervaring Park Plaza Westminster Bridge hotel (Londen)

Park Plaza Westminster Bridge Hotel

Categorie: business / luxe hotel

Afgelopen donderdag en vrijdag had ik het geluk om in het Westminster Bridge hotel te verblijven, niet ver van de Thames in het mooie Londen. Dit Park Plaza hotel is een schitterend luxehotel op een steenworp van de Big Ben.

Mijn ervaring met dit hotel

Het inchecken aan de receptie duurde een tijdje, maar het personeel was bijzonder vriendelijk. Als je binnenkomt neem je meteen een roltrap naar boven. Er is heerst een drukke maar wel gezellige lounge sfeer in het hotel. Een fijne, donkere belichting maar het straalt wel allemaal klasse en design uit. Best wel keurig allemaal!

Zelf had ik een superior room met tweede enkele bedden, een badkamer met bad + douche. De kamer was behoorlijk ruim en qua belichting heel sfeervol. Vanuit je bed kon je drie standen van de belichting selecteren: lezen, sfeer of volledige verlichting. Een mooie flatscreen prijkt aan de wand waar je (ik denk mits betaling) ook kunt op gamen en internetten. Maar gezien er een goede wifi verbinding was heb ik daar geen gebruik van gemaakt.
Het bed kon me zeker bekoren, ik heb er een redelijke nacht achter de rug. De airco werkt uitstekend, de kamer was fris en netjes. Vooral voor koppels op zoek naar romantiek zou ik dit hotel zeker kunnen aanraden. Het is wel een gigantisch complex en ik had geen buitenzicht (wel op een soort binnenplein met aan de andere kant ook kamers), maar dat stoorde me niet.
Het ontbijtbuffet was uitgebreid en lekker. ’s Avonds keek ik naar het Europees Kampioenschap en at ik een lekkere Scottisch Burger in de Illy bar op het gelijksvloers van het hotel. Er is een heel uitgebreide room service, met een grote keuze aan maaltijden en snacks op de kamer.

Foursquare actie

Terugkerende klanten die drie keer hebben ingecheckt krijgen een gratis koffie of thee in de bar.

Geboekt via Booking.com

Ik heb m’n verblijf geboekt via Booking.com. Snel, goedkoop en veilig.

2012-06-21-18-56-10

Picture 1 of 6

Eindbeoordeling Park Plaza Westminster Bridge

Prijs/kwaliteit: 3.7/5
Sfeergehalte: 4.6/5
Goed geslapen: 3.7/5
Ligging: 4.1/5
Extra’s: 4.3/5
____________________
Eindbeoordeling: 4.1/5
Beoordeeld door Pieter-Jan

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top