Home / Over

Over

pieterjanvHey, ik ben Pieter-Jan, fijn dat je m’n blog bezoekt!

Sinds 2009 ben ik actief als blogger, maar enkel met een zakelijke blog. In mei 2012 besloot ik dat het maar eens tijd werd om ook met een persoonlijke blog te beginnen. Ik heb er ongelofelijk veel zin in!

Online inkomsten

Ik schrijf voornamelijk rond mijn hobby als internetmarketeer. In 2006 begon ik me af te vragen of er eigenlijk geld te verdienen valt via het internet. Het begon allemaal met het invullen van online enquêtes om zo een zakcentje bij te verdienen. Vervolgens nam ik ook deel aan online spaarprogramma’s waarmee je geld kon verdienen door mailtjes te lezen en aanbiedingen te bekijken. Allemaal tijdverlies en ik verdiende er hoogstens 10 eur per jaar mee. Hoog tijd om een niveau hoger te schakelen, dacht ik toen ik een amateuristische eerste website in Dreamweaver ontworp. Vervolgens plaatste ik er Google Adsense advertenties op. Tot mijn verbazing merkte ik dat deze methode eigenlijk best goed werkte anno 2008. Ik begon nog meer te schrijven en me te verdiepen in de wereld van de SEO, om nog beter te scoren in Google. Met succes! Mijn inkomsten groeiden en ik besloot om me in 2010 ook te verdiepen in de wereld van de affiliate marketing, door me in te schrijven bij Tradedoubler en later ook Tradetracker. Diezelfde tijd werd ik, omwille van mijn steeds hoger wordende internetinkomen, zelfstandige in bijberoep.

Ondertussen neemt mijn passie voor al wat met websites, SEO en affiliate marketing te maken heeft, nog steeds toe! Het is mijn ultieme droom om full time internetondernemer te worden, maar de ervaring leerde me dat dit enkel voor de happy few is weggelegd. Het internet en zoekmachines evolueren constant en het is hard werken om bij te blijven en bestaande succesvolle sites succesvol te houden.

Reizen

Ik vind reizen ontzettend fijn! De wereld ontdekken, verkennen… Je laten verwennen, genieten, je horizon verruimen… Op mijn persoonlijke blog deel ik daarom ook mijn reisverslagen en persoonlijke ervaringen omtrent bepaalde hotels, touroperators en bestemmingen.

Auto’s

Mijn laatste passie: auto’s. Toegegeven, van techniek ken ik weinig en een echte autokenner praat me met gemak onder tafel. Maar toch vind ik een auto een fantastisch object en ik kan echt genieten van het rijden met een leuke wagen. Ik beoordeel auto’s op het “WOW gevoel” dat ik heb als ik in de cockpit zit en de wagen bestuur, het design/exterieur en de financiële haalbaarheid van de wagen (verbruik / prijs / kwaliteit).

Dit zijn op dit moment mijn ultieme droomauto’s:

  • de nieuwe Mercedes A klasse
  • Subaru Impreza model 2017
  • Seat Ateca
  • Seat Leon Cupra
  • Lexus IS
  • Citroën DS5
  • Peugeot RCZ
  • Tesla S
  • Lancia Delta HF Integrale ’91
  • Subaru Impreza ’98
Mijn mening omtrent auto’s vind je terug in de Autorubriek van deze blog.

Vragen? Opmerkingen? Ben je werkzaam voor een autoconstructeur en mag ik eens weekendje een testrit maken met een van jullie wagens? Of een bepaald product uittesten? Graag! Uiteraard krijg je er dan een leuke blogpost voor terug! Neem nog vandaag contact met me op!

En hey, ik plaats graag een gezicht op de lezers van m’n blog. Waarom voeg je me niet toe op Twitter of voeg me toe aan je Google+ kringen, ik volg je sowieso terug zodra ik het heb ontdekt!

Groetjes,

Pieter-Jan

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top