Home / Blog / Internet tips / Mijn 3 beste gratis vrijetijds-apps voor de iPhone

Mijn 3 beste gratis vrijetijds-apps voor de iPhone

De iPhone staat al jaren bekend om haar kwalitatief hoogstaande aanbod van applicaties. In de App Store vind je, in tegenstelling tot de Google Play Store, enkel apps die door de strenge kwaliteitskeuring van Apple heen zijn gekomen. het gevolg is dat je in de App Store minder apps vindt, maar dat er in Google Play meer kans is op applicaties die virussen bevatten. In de Android applicatiemarkt zijn er in tegenstelling tot de App Store meer gratis applicaties beschikbaar, maar kwaliteit heeft nu eenmaal een prijskaartje. Echter, er zijn nog steeds een groot aantal gratis apps beschikbaar voor iPhone gebruikers en ik heb de leukste, handigste en beste voor je op een rijtje gezet.

runkeeperRunKeeper
Er zijn talloze running- en sport-apps op de markt, maar de RunKeeper app steekt hier met kop en schouders boven uit. Deze gebruiksvriendelijke applicatie is eenvoudig in gebruik en geeft je bij het opstarten de keuze uit een aantal opties waaronder het soort sportactiviteit, GPS instellingen, coachingfuncties, de route en de mogelijkheid om een eigen muzieklijst aan de sportactiviteit te koppelen. Na afloop van de activiteit kunnen de statistieken m.b.t. afstand, tijden en calorieverbruik eenvoudig geraadpleegd worden. Een sport-app die beslist niet in je smartphone mag ontbreken.

appweddenUnibet Pro
Poker, sportweddenschappen en online casinospellen zijn tegenwoordig razend populair.Voor wie van een gokje houdt en ook mobiel wil kunnen spelen is de gratis Unibet iPhone app beslist de moeite waard. Deze Unibet applicatie is strak vormgegeven en heeft een intuïtieve bediening. Zo kan er via de iPhone snel ingezet worden op vrijwel alle populaire sporten en is er de mogelijkheid voor live betting tijdens wedstrijden. Een gedetailleerde historie van alle weddenschappen is eenvoudig op te vragen de app kan naar eigen wens worden ingericht. Een snelle, betrouwbare en prettige applicatie die garant staat voor vele uurtjes online wedplezier. En zeker nu wedden immens populair is onder jongeren, dankzij het WK voetbal!

Ik moet eerlijk toegeven, ik heb mezelf ook al een Unibet account aangemaakt om even te testen of je met online wedden ook effectief geld kan verdienen. Meer volgt ongetwijfeld in een follow up post hierover. Maar opgepast, wedden doe je met verstand en enkel met geld dat je ook daadwerkelijk kan missen!

rondmijAround Me
Opzoek naar een tankstation, bar of restaurant in die onbekende stad? Met de Around Me app vind je altijd en overal informatie over de plek waar je bent. De app bepaalt waar je op dat moment bent en geeft een mooi overzicht van o.a. alle banken, cafés, tankstations, ziekenhuizen, hotels, theaters, bioscopen, supermarkten en winkelcentra. Kortom, een handige en overzichtelijke app die veel tijd, moeite en ergernissen kan besparen. En dat voor de prijs van nul euro.

En jullie, welke apps hebben jullie op je smartphone?

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top