Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten April 2013

[eindbalans] online inkomsten April 2013

De ene maand slecht, de andere maand goed. Deze maand kreeg ik een mooie uitbetaling van Zanox en vorige maand had ik m’n Daisycon inkomsten (miniem) er vergeten bij te tellen, dus heb ik ze maar hier aan toegevoegd. Ik ben best wel tevreden met deze inkomsten, maar ik verwacht me volgende maand dus weer aan een flinke deuk. Zoals jullie wellicht weten is m’n Adsense imperium op 8 maand tijd meer dan gehalveerd (sites die ik niet onderhield en die wegzakten in de zoekresultaten) maar het goede is dat dit negatieve effect niet zo zichtbaar is, omdat ik dankzij m’n affiliate inkomsten de boel recht kan houden.

To do list voor de maand mei:

  • > Genieten van 1 weekje vakantie te Kreta (morgen vertrekken olé)
  • > Idee uitschrijven voor nieuw affiliate concept (eens iets TOTAAL anders)
  • > Afwerken van een ander Adsense concept rond article marketing, iets wat ik samen met een andere affiliate partner doe
  • > Kijken of er kopers zijn die m’n affiliate website rond schoenen willen overkopen (ontwikkelingskost was 1000 EUR maar ik heb geen tijd om te site te onderhouden en de jobstudent die me hielp lijkt van de aardbol verdwenen te zijn)
  • > … enz enz!

Tot de volgende!
onlineinkomstenapril

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top