Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten februari 2015

[eindbalans] online inkomsten februari 2015

Ik realiseerde me de afgelopen week dat ik m’n inkomsten rapport nog niet up to date heb gebracht met de cijfers van februari. Zoals je kan zien, niet veel soeps qua uitbetalingen. Pover. Net wat meer ivm. januari, al heb ik wel het gevoel dat de uitbetalingen deze maand weer een pak beter zijn. Dus verwacht ik komende update weer een piekje.

AffiliateIncomeFeb

Voorts denk ik dat ik volgend schermpje niet meer zal updaten de komende maanden. Wat voor bullshit is het eigenlijk om enkel je omzet te rapporteren? Wat ik de afgelopen weken heb geleerd, is dat enkel je Revenue telt, met andere woorden, je winst (=opbrengsten – kosten). Grafiekjes zoals ik die publiceer, zeggen immers helemaal niet hoeveel winst of verlies ik maak. En dat is het enige wat telt, zeker nu ik me meer focus met media buying.

Maart is echt een extreem zotte maand voor mij. Er gebeurt zo ongelofelijk veel deze maand, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Maar dat is voor in de update van maart ;-)

Tot de volgende!

One comment

  1. Omzet zegt idd niks… met een paar kliks in adsense kun je immers een flinke piek realiseren. En zelfs winst zegt nog weinig. Als je mega veel cash steekt in nieuwe websites / content neemt de waarde van je portfolio immers toe terwijl winst laag blijft. Soort uitgestelde winst; want die sites kun je in de toekomst allicht weer verkopen.

    Februari is met valentijn altijd leuke maand (als je in juiste niche zit). En voor komende maand: 1-april is voor humor niche altijd lekker cashen.

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top