Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten maart 2015

[eindbalans] online inkomsten maart 2015

Beter laat dan nooit, maar hier zijn mijn inkomsten van maart 2015.

Na twee slechte maanden opnieuw een mooie piek, dat doet deugd. Vergeet niet, onderstaande grafiek is enkel omzet en houdt dus geen rekening met al mijn kosten. Het voorbije kwartaal heb ik immers serieus verlies gedraaid.

InkomstenMaaert15

Maart was een ongelofelijk drukke maand, op alle vlakken. Lancering van een gloednieuwe website. Aankoop van een eigen huis. Maar een van de meest memorabele momenten voor mij was ongetwijfeld het STM congres in London, waar ik kennis maakte met een aantal coole Belgische super affiliate collega’s. Dat event heeft echt mijn ogen geopend, op alle vlakken. Ik heb er veel bijgeleerd. Niet door de crappy presentaties, maar wel door te praten met collega’s binnen de industrie. Ik heb er ongelofelijk veel inspiratie EN motivatie opgedaan! Volgend jaar wil ik er gewoon opnieuw bij zijn (al is het dit keer wel in Azië… Dunno of ik tegen dan al een super affiliate zal zijn en het mij kan permitteren om zo ver te reizen…)

Samen met twee Belgische Super Affiliates

Samen met twee Belgische Super Affiliates

Voorts heb ik in maart de Affcelerator cursus gevolgd van Charles Ngo, bekend van de populaire affiliate marketing nlog Charlesngo.com. Extreem dure cursus (geloof me, je wil echt niet weten hoeveel dit me heeft gekost), en dubbel gevoel bij gehad. Ik heb wel veel bijgeleerd, maar om een echte TOP affiliate te worden zoals Charles, moet ik gewoon nog echt veel ondernemen, testen en uitoefenen. Deze cursus was géén blueprint om op automatische piloot geld te beginnen verdienen, zoveel gaf Charles niet prijs. De technieken en tips die ik er geleerd heb, kon ik wegens een te drukke planning met mijn SEO consultancy business tot op vandaag nog niet doorvoeren. Daar moet volgende week verandering in komen. Hoop ik.

Met Charles Ngo en Benjamin Young in Londen voor Affcelerator

Met Charles Ngo en Benjamin Young in Londen voor Affcelerator

Deze maand heb ik alweer een nieuw project gelanceerd. Ik focus me op het verder lanceren van mijn nieuwe website, alsook om nu toch ook de starten met de technieken die ik bij Charles heb geleerd. Let’s gooooo, destination SUPER affiliate!

One comment

  1. Wat een mottige gast is dat daar rechts :)

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top