Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten Januari 2015

[eindbalans] online inkomsten Januari 2015

Oei. Dat is het eerste wat in me opkomt, als ik mijn affiliate uitbetalingen bekijk in januari, de eerste maand van het nieuwe jaar. Precies geen al te goede beurt gemaakt in oktober en november, maar dat had ik al aangekondigd in vorige inkomstenupdates.

oei

Een wel erg diep dal, te vergelijken met het zware dal in november 2013. Er is ook wel een reden voor: Zanox heeft me niet uitbetaald deze maand, dus voor februari verwacht ik weer een flink pak beter. De koopjesmaanden in januari waren niet goed, wel redelijk qua sales, dus dat zal ook wel blijken de komende maanden.

Voorts blijf ik koortsachtig experimenteren met nieuwe inkomstbronnen. Want in 2015 wil ik ABSOLUUT het rode “My Dream” lijntje halen. Laten we deze slechte start de komende maanden dus hopelijk maar snel kunnen vergeten…

Tot de volgende!

 

 

2 reacties

  1. Zanox ook hier geen betaling. Handig gedaan om even in het begin van het jaar alle betalingen een maand op te schuiven (zodat ze zelf geen cashflow issue hebben)….

  2. Januari is enerzijds een maand van aanbiedingen, maar anderzijds merk ik dat iedereen juist ook wat zuiniger is. Immers veel geld uitgegeven in December al.

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top