Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten – THE END

[eindbalans] online inkomsten – THE END

theendAl sinds maart heb ik geen tijd meer gevonden om mijn inkomsten up to date te brengen. Dit wil niet zeggen dat ik het heb opgegeven. Zo’n goede 6 maand later heb ik eindelijk “mijn droom” weten te realiseren. Ik heb het lijntje bereikt waar ik al 3 jaar naar streef. Het gevoel was onbeschrijfelijk, toen ik m’n statistieken bekeek.

Ik heb mijn doel bereikt door geen tijd te verliezen met het bloggen, door niet meer te skypen met anderen en door af te stappen van de mentaliteit ‘steeds bijstuderen’. Ik heb gewoon keihard beginnen focussen op één aspect, één project en één doel. En dat werkte echt. Ik heb geleerd om niet steeds te focussen op nieuwe ideeën en business modellen. Wel om je tanden stuk te bijten op een concept waar je al kleine successen mee geboekt hebt.

De grootste uitdaging komende maanden is nu om te blijven pieken, en constant te worden. Ik wil constant boven het “Mijn Droom” lijntje blijven. En ik heb mijn droom qua “record maandomzet” nu gerealiseerd, maar nu moet de winst nog mee omhoog.  Blijvend. Want winst = omzet MIN kosten.

Met bloggen over m’n online inkomsten zal ik stoppen. Ik wil iedereen danken die me de afgelopen 3 jaar heeft gesteund en aangemoedigd, ik ben jullie bijzonder dankbaar. Af en toe zal wel nog eens een update te lezen zijn op m’n Twitter account, soms zal ik ook nog eens een reisverslag publiceren. Mijn volgende echte ‘blogperiode’ zal er komen als ik financiële vrijheid heb bereikt, en dus bijgevolg echt tijd kan investeren in bloggen zonder dat hierdoor een inkomstenverlies mogelijk is. Financiële vrijheid, dat is tevens mijn nieuwe doel / droom.

Tot de volgende!

One comment

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top