Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten augustus 2014

[eindbalans] online inkomsten augustus 2014

Augustus is bijna voorbij en alle inkomsten zijn binnengekomen op de bankrekening. Na het record, volgt traditioneel het dal. Maar al bij al bleef ik hier deze maand mooi van gespaard, meer nog ik ben zelfs tevreden met wat mijn sites mij deze maand hebben opgebracht. Zie maar hieronder:

inkomstenaugustus

Deze maand niet veel nieuws. Het project waar ik het eerder over had, is een flop. Veel geldsmijtweg. Ik heb nog niet echt door waarin ik echt moet investeren, om verder te kunnen groeien en te kunnen leven van het inkomen van mijn websites.

Voorts ben ik sinds deze maand lid van een geheime SEO community, om m’n kennis nog verder te verfijnen. Kostprijs van de cursus: zo’n €800. Laten we hopen dat ik die investering erruit haal, maar ik heb er wel hoop in. De technieken in de cursus beschreven, heb ik nog nooit in die vorm toegepast.

Voorts nadenken of ik het niet wat groter moet zien dan enkel België; wat nu nog steeds 95% van m’n online inkomsten is. Veel meer potentie in andere landen, maar ook meer concurrentie natuurlijk. En een groot deel van m’n tijd ging de laatste weken naar m’n consultancy business.

Tot de volgende!

3 reacties

  1. Oei van die seo community scam toestanden… Beter dagje cursus volgen bij 1 van de NL exporten zoals yoast bvb. Vorig jaar ook zo een cursus gevolgd (https://docs.google.com/forms/d/1IzOaNSSZ5fPKK066txgT007V4E-Ino8WDVhZbBCEj-A/viewform ).

  2. Hallo Herman, dank voor je bericht! Die cursussen ivm. technische optimalisatie zijn te basic voor mij. En dat alleen helpt niet om topposities te bemachtigen. Ik heb goede research gedaan alvorens lid te worden van die SEO cursus, en op het eerste zicht al veel zaken bijgeleerd, maar dan vnl. mbt. linkbuilding. de “Guru” heeft in deze cursus ook echt voorbeelden van zijn sites die goed scoren en welke stappen hij hiervoor exact heeft toegepast. Hiermee hoop ik veel bij te leren voor mijn eigen portfolio. Groetjes!

  3. Ik vind het moeilijk om te bepalen waarin je het best kan investeren. En dan heb ik niet over geld, maar vooral qua tijd. Je tijd is beperkt en dan moet je zeker gaan nadenken over waar je het meest in wil investeren. SEO, Social Media marketing, E-mail marketing, Lead generatie, SEA, Facebook advertising,.. noem maar op. Zoveel zaken die je eigenlijk zelf (alhoewel niet volledig in detail) moet kennen en kunnen.

    Het Belgische wereldje is nog steeds klein, maar dat geeft ook nog veel kansen en mogelijkheden. Veel succes!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top