Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten December 2014

[eindbalans] online inkomsten December 2014

Wist je dat deze blog, www.pieter-jan.eu, mij in 2014 een bedrag van €966,12 opgebracht aan affiliate inkomsten? Daarmee kan ik toch al een mooi reisje doen :) Ik heb sinds deze maand immers een nieuwe tool, Statfetch.com, waarmee ik nu veel overzichtelijker mijn inkomsten zie. Vroeger was het telkens inloggen in de verschillende platformen, nu zie ik al mijn inkomsten in één overzichtelijk (en realtime) dashboard.

Anyway, December was best wel OK van inkomsten. Ik vreesde steeds een dip aangezien mijn belangrijkste site werd getroffen door de Panda update van september 2014. Een maand later kreeg ik met de Penguin update ook nog eens een extra klap in rankings. Tja, als je enkel op SEO rekent als trafic source, weet je immers dat je dit soort zaken kan overkomen. Technieken veranderen immers constant! Nu, mijn andere sites hebben het inkomstenverlies wel deels opgevangen:

inkomstenDecember

Niet geheel ontevreden dus. Ook omdat ik in een optimistische bui ben voor 2015. Dit moét mijn jaar worden! Focus op 2 grote projecten, alsook op affiliate marketing via media buying ipv. enkel ‘site maken en monitizen via SEO’, zoals ik nu al 5 jaar doe. In december heb ik mijn eerste tests opgezet, vooralsnog met een negatieve ROI, maar ik merk wel dat er veel potentie in zit!

Voorts heb ik in deze kerstperiode even tijd gemaakt om orde op zaken te stellen: vanaf heden werk ik met een duidelijk werkschema, ingedeeld per dag. En mijn mailbox heb ik helemaal geordend en alles ingedeeld in mapjes, iets wat ik de afgelopen maanden zonder succes ook al probeerde. Nu ben ik vertrokken, op naar een succesvol 2015!

 

3 reacties

 1. Op naar een succesvol 2015!

 2. Werkschema is idd wel handig, evenals indeling mapjes. Toch nodig om een beetje overzicht te houden.

  Zelf heb ik altijd wel meerdere projecten synchroon lopen. Besteed dan wel bijna alles uit tegenwoordig: texten schrijven, videos maken, linkbuilding, layouts…
  (voorbeeldje in link)

  Wil niet teveel met bijzaken bezig zijn en vind het ook nutteloos mn web-inkomsten op te sparen. Bij de bank wordt het (ook komend jaar) toch alleen maar minder waard.

  Succesvol 2015!

 3. @Thomas @Janbas bedankt, jullie ook een succesvol 2015!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top