Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten Februari 2013

[eindbalans] online inkomsten Februari 2013

Oei, weeral zo laat! Al halverwege maart en ik had nog niet gekeken hoeveel m’n februari inkomsten bedragen. Zoals de trend nu al de voorbije maanden loopt, na het dal weer een piekje. Deze maand (Maart) verwacht ik me dus weer aan een flink dal.

Deze maand heb ik een site die ik vorig jaar rond deze periode liet ontwikkelen (kostprijs 1000 EUR) opnieuw leven ingeblazen, want de site lag helemaal stil. Ik zocht en vond een student met een vlotte pen die bereid was om na al haar schoolwerk af en toe een blogbericht te plaatsen. In ruil voor deze updates, krijgt ze 50% van alle inkomsten die de site (in de toekomst) zal maken.

Februari Inkomsten

 

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top