Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten Januari 2013

[eindbalans] online inkomsten Januari 2013

Phew de tijd vliegt, we zijn al haast midden februari en ik heb m’n internetinkomsten van januari nog niet up to date gebracht. Januari was een drukke maand, maar ook een leuke. Op 11 januari (exact een maand geleden) mocht ik immers de nieuwe A Klasse gaan afhalen om er een jaar lang mee rond te cruisen!

Zoals je kan zien op de grafiek, waren m’n uitbetalingen in januari bijzonder laag. Ik heb zoals je kan zien, duidelijk niet kunnen profiteren van de periode voor de kerstinkopen. De trend is nu toch wel duidelijk, ik zit niet meer in de groei fase. Toch wel enorm jammer, maar logisch gezien de weinige tijd die ik maandelijks kan besteden aan mijn “passief” inkomen. De concurrentie, en dan voornamelijk uit Nederland, zit nu eenmaal niet stil. Bovendien vergt het ook veel meer tijd en geld om van een website een succesconcept te maken.

inkomstenjanuari13

Februari is kort, maar ik hoop op toch weer een stijging.

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top