Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten Juli 2013

[eindbalans] online inkomsten Juli 2013

Passief durf ik mijn online inkomen zeker niet noemen, want er kruipt ongelofelijk veel tijd in het maken, onderhouden en optimaliseren van de sites in m’n portfolio. Om nog maar te zwijgen van het constant te moeten innoveren om bij te blijven alsook de financiële rompslomp. Maar je krijgt er zoveel voor terug! In de maand juli heb ik nauwelijks een week fulltime gewerkt. Ik beleefde de tijd van m’n leven in het prachtige Güral Premier Tekirova (5 sterren) hotel te Turkije, nog nooit zo’n goed hotel meegemaakt. Vervolgens achtervolgde ik de Tour de France toen die 3 dagen door de Franse Alpen passeerde. En ondertussen bleven de commissies en advertenties mooi draaien op mijn site, met deze uitbetaling als gevolg:

onlineinkomstenjuli13

Na het dal dus weer een piekje.

Up next: weer in het werkritme geraken, want ik ben terug van alweer een reis: Jordanië (verslag volgt). Een beetje te veel op korte tijd, maar een mens leeft maar 1 keer. En het worden drukke maanden (oa. verhuis), dus veel vakantie zit er niet meer in.

Hoog tijd om door de zee van mails te gaan nu. Tot de volgende!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top