Home / Online Inkomen / [Eindbalans] Online inkomsten Juni 2012

[Eindbalans] Online inkomsten Juni 2012

Helaas was juni qua uitbetalingen geen topmaand. Mijn Adsense inkomsten zitten weer op het niveau van twee jaar geleden, lang geleden dat ik nog zo’n dieptepunt heb bereikt. Ik heb de indruk dat, wat Adsense betreft, het schuim het bier af is. De gouden jaren zijn voorbij, dus ik stop steeds minder energie in deze bron van inkomsten. Ik heb het gevoel dat het grootste deel nu te rapen valt met affiliate marketing, de vraag is echter: hoe lang nog vooraleer Google deze methode van geld verdienen ook gaat afstraffen?

Gelukkig waren mijn Tradetracker inkomsten wat beter deze maand, waardoor ik status quo draai ivm. de maand Mei. Let wel, dit zijn mijn inkomsten, maar deze houden geen rekening met mijn kosten. Ik ben momenteel zwaar aan het investeren in twee nieuwe websites. Ik hoop dat deze knallers zullen worden, ik verwacht dat de eerste live zal gaan eind deze maand. Voorts ben ik deze maand ook wat beginnen experimenteren met SEA en affiliate marketing.

Tot volgende maand voor een nieuwe update van m’n inkomsten!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top