Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten november 2014

[eindbalans] online inkomsten november 2014

Howdy!

Ook deze maand heb ik, toch tegen m’n verwachtingen in, nog mooi kunnen teren op de uitstekende zomer. November zelf was qua realtime inkomen vergelijkbaar met oktober, niet veel soeps. De wintermaanden (=koopjesmaanden) staan voor de deur, dus ik hoop hier toch wel een graantje te kunnen meepikken.

 

inkomstennovember

 

Ik heb helaas nog geen tijd gehad om met het nieuwe affiliate model te beginnen (cfr comment Barvee op mijn vorige inkomstenupdate). Maar dit staat ook met stip op mijn to do lijst.

Voor 2015 heb ik eveneens plannen om te gaan investeren. Op dit moment zit ik in mijn ivoren toren en doe ik alles zelf. De inkomsten die ik krijg (en wat erover blijft na aftrek van alle kosten), houd ik mooi op de bankrekening van m’n vennootschap, ‘voor mocht er ooit eens iets gebeuren’. Maar het begint stilaan tot mij door te dringen dat dit niet de juiste methode is. De grote sites en affiliate partijen investeren bijna allemaal, in personeel of in marketingbudget (op een aantal slimme kerels na). Ik ben ook van plan om eventueel samen te werken, met interim studenten of met een front end developer die tevens ook goede grafische skills heeft. Ik heb een ambitieus SEO project met een ander verdienmodel dan affiliate marketing. Maar hiervoor ga ik met iemand moeten samenwerken, die de nodige skills heeft en het design en programmeerwerk op zich kan nemen. Heb jij dit profiel? Neem dan zeker contact op!

Voorts zou ik tijdens de feestdagen eens een week vrijaf willen nemen. Sinds ik zelfstandig geworden ben ik maart, staat m’n hoofd niet meer stil. En ik voel zo nu en dan de nood opkomen om eens een weekje écht te ontspannen, zonder de ganse tijd te zitten nadenken over hoe ik nog veel meer kan groeien.

Ik wil jullie deze maand alvast een fijne, warme kerst toewensen en een spetterend 2015, vol succes, maar vooral (ondanks het cliché iets wat ik te vaak vergeet in die voortdurende zoektocht naar het gouden ei online) – een goede gezondheid!!

Tot de volgende update begin januari!

2 reacties

  1. Geld bufferen ‘voor als het ooit nodig is’ lijkt me inderdaad redelijk zinloos. Een buffer is uiteindelijk ook gewoon eindig.

    Beter gewoon investeren in een stabiele/stijgende stroom bezoekers uit zoveel mogelijk verschillende bronnen, plus in zoveel mogelijk verschillende ‘sectoren’ vertegenwoordigd zijn.

  2. Bedankt voor je waardevolle suggestie Janbas!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top