Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten Oktober 2012

[eindbalans] online inkomsten Oktober 2012

Oktober is nog niet voorbij, maar toch kan ik al een balans opmaken van m’n maandelijkse inkomsten want de facturen heb ik zopas in orde gemaakt. Zoals voorspeld in vorig bericht, was oktober weer een dip. Ik hoop dan ook dat november beterschap met zich meebrengt en er me dan weer een mooie betaling te wachten staan bij oa. Tradetracker.

Deze grafieken die ik elke maand post, waren altijd gebaseerd op mijn 3 grootste inkomstbronnen, gezien de andere heel occasioneel of verwaarloosbaar zijn. Vanaf dit moment zijn ze gebaseerd op mijn top 4, aangezien ik nu ook het affiliate programma van Zanox heb leren kennen en dat bevalt me enorm. Persoonlijk advies en hands on tips om meer commissie te kunnen verdienen, geen trackingproblemen, … Ik ben echt onder de indruk van de service die ik als publisher heb gekregen bij hen ondanks ik er helemaal geen belangrijke publisher ben.

 

Tot de volgende!

4 reacties

  1. Fan van deze blog! Altijd interessant om money graphs te zien.

    Wat vind je van Tradedoubler? Ben er zelf bij, maar lees veel negatieve commentaren online.

    • Hallo Mattias, bedankt voor de reactie! Tradedoubler is wel ok, vond ik vroeger minder zowel qua support naar publishers als gebruikersvriendelijksheid van hun platform maar heb wel indruk dat dit veel verbeterd is. Laat gerust jouw ervaringen horen!

  2. Pieter-Jan, degene die zeggen dat ze geen dipje hebben en dagelijks geld rapen liegen. Anderzijds kan je niet ontkennen dat er heel wat mogelijkheden voor ons nog te rapen vallen. Grootste probleem in mijn internetwereld: tijd en afleidingen. Blijven doordoen, de grafiek zal blijven stijgen alleen is het gezonder om langzaam omhoog te gaan dan snel.

  3. Thx Barvee!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top