Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten september 2014

[eindbalans] online inkomsten september 2014

September was mijn verlofmaand. 10 dagen Costa Rica met een privé gids, het was een onvergetelijke ervaring. Als ik ergens eens een gaatje vind, dan schrijf ik ongetwijfeld nog een verslag. Nu, ondanks die 10 dagen verlof kwamen uiteraard wel nog wat internetinkomsten binnen. Qua realtime inkomsten was september zeker geen topmaand. Komt daar nog  eens bij dat een van de belangrijkste programma’s die ik promoot, plots de helft minder commissie uitbetaalt aan z’n affiliates. Zomaar uit het niets. Dat zal te merken zijn in toekomstige updates, daar ben ik zeker van.

Nu kijk, september was qua uitbetalingen nog geen slechte maand:

Onlineseptember

Voorts merkte ik dat de concurrenten binnen mijn niche steeds groter en sterker worden, de links die zij aankopen, zijn voor mijn budget gewoon onhaalbaar. En dan spreek ik van bedragen van om en bij de €2000 op jaarbasis voor een (superkrachtige) link. En zo kopen ze er een aantal aan. Ik heb immers ook geïnformeerd naar de prijzen om er ook een link te bemachtigen, daarom weet ik deze bedragen.

Anyway, deze maand ook een aantal interessante mensen ontmoet en klaar om ook de volgende maanden te gaan knallen, want ik barst van de nieuwe ideeën. En het belangrijkste wat ik deze maand heb geleerd, is FOCUS houden.

Tot de volgende!

2 reacties

  1. Soms is dat link-buying echt soort wapenwedloop; je moet wel meedoen om je posities te verdedigen. De verkoper van de links is uiteindelijk het beste af. Allicht zoiets gaan doen? ;)

  2. Hallo Janbas, dat is inderdaad geen slecht idee :-)

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top