Home / Online Inkomen / Koop eens 700 Facebook fans

Koop eens 700 Facebook fans

Voor een van m’n nieuwste sites wou ik eens een experimentje uithalen. Ik vroeg me namelijk af of er een mogelijkheid bestaat om Facebook fans aan te kopen. Via Eengelstalige fora las ik dat het eenvoudig was om via Fiverr in contact te komen met mensen die je Facebook fans kunnen aanleveren. Het principe van Fiverr is eigenlijk best leuk: iedereen kan er diensten aanbieden ter waarde van 5 dollar. Geen cent meer of minder. Dus ging ik op zoek naar mensen die Facebook fans konden aanleveren ter waarde van 5 dollar. En dat bleken er een pak:

Het zou me niet verbazen dat het aankopen van Facebook fans een inbreuk is op de Facebook Policies, maar ik heb dat niet gelezen, dus testen maar! Ik bestelde het pakket “700 Facebook fans” en vroeg de leverancier of het mogelijk was om “Nederlandstalige fans” aan te brengen. Dat bleek helaas geen optie, maar $5 is nu niet zo heel erg veel dus betaalde ik met Paypal. Binnen de 24 uur zag m’n Facebookpagina er zo uit (om privacyredenen heb ik de naam van de pagina onleesbaar gemaakt):

Conclusie

Het is wel degelijk mogelijk om Facebook fans aan te kopen. In minder dan 24u kreeg mijn fanpagina er wel 700 bij. Uiteraard zijn dit geen kwalitatieve fans die je berichten gaan liken. Bovendien valt het ook heel hard op dat dit “spamfans” zijn, gezien ze allemaal overduidelijk Amerikaanse namen hebben. Ik raad dit dus niet aan, maar wel leuk om even mee te experimenteren.

 

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top