Home / Blog / Mijn ervaring met het bestellen op neckermann.com

Mijn ervaring met het bestellen op neckermann.com

Update 30/06/2014 –  HUH, nog geen maand na mijn bestelling bij neckermann.com blijken ze failliet te zijn :-( :-(

Via een vriend kreeg ik de tip dat neckermann.com een uitstekende webshop is. Zoals jullie wellicht weten, ben ik een grote fan van het aankopen via internet. Tal van pakketjes werden reeds afgeleverd hij bij ons aan huis. En gezien ik net op zoek was naar een aantal zaken, besloot ik om voor het eerst eens te bestellen bij neckermann.com. Hieronder mijn verslag!

Online supermarkt

Eigenlijk kan je de website neckermann.com (niet te verwarren met de Belgische touroperator www.neckermann.BE) het best vergelijken met een grote online supermarkt. Je kan er op je gemak een pak spullen aankopen die altijd wel van pas komen,  gaande van mode (kledij, schoenen) tot huishoudartikelen, elektronica, games en sport- en vrijetijdsspullen. Voor elk wat wils dus

Boxershorts, polo’s en voetbal aangekocht

Mijn boxershort-voorraad begint wat gedateerd te geraken en daarom besloot ik om mijn nieuwe boxershorts voor het eerst online aan te kopen. Bij neckermann.com bleken ze best over een aardig gamma te beschikken. Mijn oog viel vrijwel meteen op deze coole boxershorts van Cars Jeans:

Carsboxershorts

Nog geen €10 voor een stevige boxershort die er bovendien ook goed uitziet, dat kon ik niet aan me laten voorbij gaan. 95% katoen en voorzien van een elastische tailleband, zonder twijfelen legde ik er twee in mijn winkelmandje. Check het volledige gamma in de rubriek neckermann.com herenmode (en vervolgens doorklikken op ondermode). Ik kocht er meteen nog twee polo’s bij. Ideaal voor in de zomer en de vriendin heeft graag polo’s, want dat strijkt gemakkelijk.

Vervolgens ging de koopjesjacht verder. Gezien het WK voetbal eraan komt en ik mijn technische voetbalkunstjes wat wil bijschaven in de tuin (ook heerlijk als er vrienden langskomen om een potje te shotten) kon ik het niet laten om ook even hun gamma voetballen te bekijken:

voetbalneckermann

Vijftien euro voor een voetbal, verkocht! Ok, de kleur is misschien niet ideaal, maar qua prijs/kwaliteit zit ik met deze Recife van Rucanor best goed. En ik speel zaalvoetbal, dus de bal kan volgende week al getest worden.

Bestelling plaatsen

neckermannbestelling

De bestelling plaatsen verliep heel vlot. In het totaal kocht ik voor €74,79, daar kwamen nog €4,99 verzendkosten bij. Misschien goed om te weten: op de site staat duidelijk aangeduid wanneer de artikelen leverbaar zijn. De boxershorts waren ‘direct leverbaar”, de polo’s waren leverbaar ‘binnen twee weken’ en de voetbal was leverbaar ‘binnen de drie dagen’. Ik dacht dus: dzju, twee weken wachten eer mijn bestelling geleverd kan worden. Maar niets was minder waar.

Twee dagen later…

Twee dagen later ging de bel. Daar was reeds een pakketje van neckermann.com, olé! Mijn boxershorts, die ‘direct leverbaar’ waren, hadden ze mooi apart verzonden. En dat allemaal voor de prijs van €4,99 verzendkosten, niet mis. Ik moest dus helemaal niet wachten op het item waarvoor de levertermijn het langst duurde. De boxershorts liggen inmiddels al in mijn kleerkast :)

neckermannbestelling1

Goed om te weten: op de producten geldt 14 dagen retourrecht. Ik heb dit niet moeten toepassen, want de boxershorts pasten als gegoten. Ik kreeg ook een leuk extra cadeautje van neckermann.com: een soort shaker, ideaal om veel lawaai te maken tijdens het WK :-)

Drie dagen later…

Hoppa, tegen alle verwachtingen ging weer de bel en stond daar weer een koerierdienst. Daar was mijn voetbal, hoera! Vanavond opblazen en meenemen naar de zaalvoetbal. Op de bal zelf staat overigens “Recommended for all conditions” dus wees er maar zeker van dat ik er ook een aardig potje mee ga trappen in de tuin!

neckermannbestelling2

Conclusie: mijn ervaring met neckermann.com

Neckermann.com is best een aardige website. Het aanbod is groot, de site werkt vlot en de levering is snel indien je items bestelt die “direct leverbaar” zijn. Negatieve punten kan ik niet meteen bedenken, dus wat mij betreft, concludeer ik graag dat deze site zeker een aanrader is voor al wat met online shopping te maken heeft.

Voor herhaling vatbaar!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top