Home / Blog / Mijn ervaring met Mobile Vikings: doen of niét doen?

Mijn ervaring met Mobile Vikings: doen of niét doen?

Mobile VikingsIk ben al een tijdje klant bij Mobile Vikings. Zopas logde ik me in op de website om m’n belwaarde te herladen, en daar kreeg ik te zien dat ik al exact 920 dagen een Viking ben. Ik ik moet zeggen, ik ben er best wel trots op. Al bijna drie jaar betaal ik praktisch niets voor internet op m’n smartphone. Lees hier mijn ervaring met Mobile Vikings.

Revolutionair, 5 jaar geleden

Mobile Vikings kwam een vijftal jaar geleden de markt van de mobiele telefonie binnen. Zonder tromgeroffel of grootschalige mediacampagnes. Gewoon door een goed product op de markt te brengen tegen een revolutionair lage prijs. En dat werkte, want door mond tot mond reclame werd de Mobike Vikings community alleen maar groter. Zelf ben ik ook lid geworden door een vriend die al een tijdje tevreden klant was.

Goed en goedkoop

Ik werd Mobile Viking omwille van volgende reden: het kostte me maar 15 EUR. Voor dit bedrag kreeg ik zodanig veel SMS’jes dat ik die toch nooit op kreeg. Bovendien mocht ik voor 2 GB / maand surfen, ook iets wat onmogelijk op te gebruiken is tenzij je 24/u dag online surft. En dan had ik nog eens 15 EUR om te bellen naar vrienden, zonder rekening te houden met het feit dat Mobile Vikings onderling ook nog eens een pak voordelen hebben (gratis belminuten, gratis sms’jes etc.) Géén enkele andere telecomspeler kon op dat moment zoveel waar bieden voor je geld.

De concurrentie werd (eindelijk) wakker

Het heeft lang geduurd, maar uiteindelijk gingen ook de grote, traditionele telecomspelers mee de boot op. Telenet lanceerde een tijdje terug z’n fameuze KING & KONG tariefplan. Als Telenet-klant kan je King worden en voor eenzelfde prijs van 15 EUR / maand krijg je ook behoorlijk veel. Maar liefst 150 belminuten, 10.000 smsjes en 1 GB internet. Dat is minder internet, maar mensen voor met een normaal smartphonegebruik is dat voldoende. Ook Mobistar probeerde te volgen met een “Dolfijn” pakket en Proximus lanceerde in alle stilte ook een dergelijk plan, maar voor 20 EUR/maand ipv. 15. Gedaan met Mobile Vikings? Nee hoor!

Mobile Vikings heeft vele troeven.

Mobile Vikings houdt van z’n klanten. Ze hebben een uitstekende klantensupport die er alles aan doet om je te helpen bij problemen. Hun netwerk (Base) is betrouwbaar en degelijk. Ik hoor vaak Proximus klanten die dit als argument gebruiken om niet voor Mobile Vikings te kiezen, maar ik heb hier nog nooit problemen mee gehad. Ik vind het mobiel internet meer dan behoorlijk. Bovendien is de site van Mobile Vikings heel gebruiksvriendelijk. Je kan heel simpel en snel online herladen, je vindt er alle info die je nodig hebt, kan er gemakkelijk je verbruik checken etc. Bovendien kan je meedoen aan vele wedstrijden. Jaarlijks doe ik mee aan de CJP enquête en dan krijg ik telkens een gratis Mobile Vikings promotie code waarmee ik 1 maand gratis belwaarde krijg. Dergelijke promotie codes geven ze ook vaak weg via wedstrijden op Twitter en Facebook.

Nu nog voordeligere tarieven

Nu de concurrentie mee op de boot is gesprongen, blijft Mobile Vikings niet bij de pakken zitten. Gisteren brachten ze een nieuw, nog voordeliger tariefplan uit. Nu kan je al voor 10 EUR genieten van de Mobile Vikings dienstverlening. Het handige, is dat Mobile Vikings prepaid is. Dit wil zeggen, je hangt niet vast aan een maandelijks abonnement. Heb je je belwaarde niet opgebruikt, dan gaat die gewoon door naar volgende maand (behalve de internetruimte en gratis sms’jes, die vervallen elke maand)!

mobilevikings

Het nieuwe tariefplan: nog goedkoper! Per dag kan je nu naast het uur levenslang gratis bellen, ook genieten van 300 gratis sms’en naar andere Vikings!

Word ook een Viking!

Doe je mee aan de mobiele revolutie? Word dan ook een Mobile Viking! Ik geef hen dan ook graag een welverdiende 4,5/5!

Eindoordeel Mobile Vikings
Eindbeoordeling: 4.5/5
Beoordeeld door Pieter-Jan

2 reacties

  1. Nog steeds zo tevreden ?
    Ik heb 4000 vikings punten te koop voor 300 euro die ik nav een talentenwedstrijd heb gewonnen.

    Indien interesse, stuur me dan een mailtje !

    Mvg

    Roos

  2. Hallo Roos, ja hoor ik ben nog steeds zo tevreden. Maar momenteel heb ik geen interesse in de 4000 vikingpunten (twv. 400 EUR belwaarde). Mocht een andere lezer dan wel zijn, laat een reactie na of contacteer me voor roos haar adres.

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top