Home / Blog / Mijn ervaring met Quick Parking Zaventem

Mijn ervaring met Quick Parking Zaventem

Als je dit bord ziet in de Vilvoordelaan, weet je dat je juist zit.

Als je dit bord ziet in de Vilvoordelaan, weet je dat je juist zit.

Gezien ik vrij ver woon van de luchthaven, was het vroeger telkens een probleem om in Zaventem te geraken. Dure taxi, beroep doen op de bereidwilligheid van familieleden, de trein (behalve als je ’s nachts moet landen…) Sinds ik Quick Parking ontdekte, nooit meer een probleem! Ik heb inmiddels voor de derde keer mijn wagen geparkeerd op hun parking, dus hoog tijd voor een verslagje op m’n blog

Snel en voordelig parkeren te Zaventem

Een parkeerplaats regelen bij Quick Parking is zo geregeld. Gewoon even naar de website surfen, je gegevens invullen en je reservatie is geregeld. Na snel even vergeleken te hebben met de andere parkeerplaatsen, is Quick Parking Zaventem echt wel stukken goedkoper. Het enige nadeel is dat je niet aan de luchthaven zelf parkeert, maar er een 5-tal minuten vandaan. Ze voeren je vervolgens met een shuttlebus tot aan de luchthaven. Check hier hun actuele prijzen.

Reservatiebevesting: Vilvoordelaan?

Toen ik voor het eerst de reservatiebevestiging kreeg, zag ik dat daar een ander adres op stond dan op de website. Ik stuurde daarom een mailtje met de vraag naar welk adres ik moest rijden, maar nooit antwoord op gehad. Nu, ik wist dat Quick Parking te vertrouwen was, want al vele vrienden hadden er al hun wagen geparkeerd. Ik reed dus naar de Vilvoordelaan en kwam daar te weten dat dit de tweede parking was van Quick Parking. De eerste parking is gesitueerd in de Budasteenweg (op zo’n 500 m), maar gezien Quick Parking zo succesvol is, sturen ze hun klanten ook naar die tweede parking. Tip: vergelijk ook de parkings op Zaventem Parking.

Met de shuttlebus

Soms moet je geluk hebben. De eerste keer parkeerde ik de wagen en konden we meteen op de shuttlebus. De tweede keer moest ik 4 minuten wachten. Maar al bij al ging het telkens heel vlot. We reden eerst naar parking 1 waar ik kon betalen, en vervolgens meteen door naar de luchthaven waar we keurig werden afgezet. Ze hebben er vrij veel busjes en rijden vlot op en neer. Géén luxebusjes zoals hun site vermeldt, maar wel meer dan OK voor de prijs die je betaalt.

Wij werden met deze Vito naar de luchthaven gebracht

Wij werden met deze Vito naar de luchthaven gebracht

Terugkeren: vlekkeloos verlopen

Ook in het terugkeren moesten we nooit langer dan 5 minuten wachten. De eerste twee keer konden we zelfs meteen mee. Je krijgt een kaartje met daarop een telefoonnummer waar je na het halen van je koffers moet naar bellen, maar gezien ze zo vaak rijden staat er altijd al wel een shuttlebus voor je klaar.

Conclusie

Ik vind Quick Parking een degelijk bedrijf en ze zijn mijn nummer één als ik m’n wagen moet parkeren aan de luchthaven. Snel, veel goedkoper dan een taxi en veel gemakkelijker dan de trein, tenminste als je slechte vluchturen hebt.

Voor meer info en actuele tarieven check www.parkingzaventem.be

Gezien ik vrij ver woon van de luchthaven, was het vroeger telkens een probleem om in Zaventem te geraken. Dure taxi, beroep doen op de bereidwilligheid van familieleden, de trein (behalve als je ’s nachts moet landen…) Sinds ik Quick Parking ontdekte, nooit meer een probleem! Ik heb inmiddels voor de derde keer mijn wagen …

Review Overview

Snelheid - 84%
Betrouwbaarheid - 73%
Prijs - 90%
Comfort - 60%

77%

Summary : Mijn ervaring met Quick Parking Zaventem: al 3 x positief!

User Rating: 2.53 ( 33 votes)
77

6 reacties

 1. Tot vorige week zou ik akkoord gaan met je ervaringen met quick parking. Verleden zondag zijn we na een week vakantie teruggekomen en waren ontsteld van de staat waarin ons voertuig verkeerde. Enorm vuil, stof, slijk en vol vogeluitwerpselen, zo hebben ze onze auto terug afgeleverd. De uitwerpselen waren al lang ingedroogd en zijn zelfs na grondig reinigen (met car wax) nog zichtbaar. Was ook de eerste keer dat ik mijn sleutels moest afgeven. Zij zouden mijn wagen binnen zetten en tegen dat ik terug kwam zou hij klaar staan. Deze wagen heeft echter nooit binnen gestaan maar ergens achteraan onder de struiken (ben daar gaan kijken en was ontsteld hoe die wagens ginder in de struiken waren geduwd) Uit schaamte heeft men mij aangeboden om van hun ‘carwash’ gebruik te maken. Men heeft dan met zeepwater wat op de de uitwerpselen aan het wrijven geweest (zonder de auto eerst nat te maken) en daar nog eens wat krassen bijgemaakt op het dak. Dan met een flauw straaltje water er wat zand afgespoten.
  Dit was de eerste keer in de budastraat. De twee vorige keren stond ik in de broekstraat en was de service prima (zelf parkeren zodat je zeker weet dat je auto overdekt staat en sleutels meenemen)
  Nu was er van één persoon (die bij ons in de shuttle zat) zelfs zijn wagen verdwenen. Men vond die gewoon niet meer terug.
  Dus mijn besluit: NOOIT MEER

 2. Voor mij ook NOOIT MEER. Ik heb mijn wagen geparkeerd en in hun bureau moest ik mijn sleutels afgeven. Dat was nergens vermeld, dus ik weigerde. Dan kon ik mijn wagen zelf parkeren, op een andere plaats, zo’n 5 minuten verder; Ik wilde geen tijd verliezen, dus heb ik de sleutels afgegeven. Zij gingen mijn wagen in een overdekte ruimte stallen tot we terug waren. Daarna in hun busje gestapt. Volgens de website worden we persoonlijk naar de luchthaven gebracht in een klaarstaand voertuig. realiteit is dat we 45 minuten hebben gewacht tot hun bus vol was. Daarna in ijltempo naar de luchthaven want veel reizigers waren misnoegd door de vertraging. Terug in Zaventem stond er een busje op ons te wachten. We konden echter niet mee want het busje was vol. Volgens de bestuurder zou er binnen de 10 minuten een ander busje komen. Nee dus, na 35 minuten was hetzelfde busje leeg terug. We moesten zelf onze koffers achteraan de bus leggen, want de bestuurder, een oudere gepensioneerde man weigerde koffers in te laden. We hebben de oudere reizigers moeten helpen hun koffers te stapelen, geen hulp van de bestuurder.

  Bij aankomst lichte paniek onder hen, want ze wisten niet waar mijn wagen stond. uiteindelijk hebben ze hem gevonden, volledig aan een uithoek tussen de struiken. Hij heeft een week buiten gestaan, volledig ondergescheten. Voertuig binnen gestald ? Niets van. Voor ons was dit de eerste en zeker de laatste keer. Weet niet waar de bloggers zijn info haalt, maar NIEMAND is tevreden over deze parking. Mijn advies : blijf ervan weg !

 3. vandaag 18 september 2016
  bij aankomst in zaventem hebben wij 3x moeten bellen na ongeveer 1 uur wachten kwam er een
  busje ons ophalen.
  voor mij nooit meer.

 4. Dittrich Daniël

  Sinds het vorig (Nederlands ,) team volledig vervangen is door andere medewerkers is kwaliteit van de service sterk achteruitgegaan.

  1. Onverschillig en onvriendelijk onthaal, cynische commentaren, ‘ bon voyage’ bon voyage ‘, enz , een houding in de zin van : je mag tevreden zijn dat je je wagen mag achterlaten en wij u naar de luchthaven vervoeren.

  2. De chauffeur helpt niet bij de bagage , ik hielp andere medepassagiers met hun bagage.
  Bij het vorig team plaatste de chauffeur zelf de bagage in het busje en kon je helpen.

  3. Op al die jaren als klant , parkeerde ik mijn wagen zelf op een door jullie aangeduide plaats . Nam de sleutel mee, makkelijk om later uw auto terug te vinden.

  4. Bij de retoursdatum, 08 okt ll., vlucht SN3748,landde om 20u25 ipv 20u15, de bagagehandling heeft ook langer geduurd, tot iets voor 21 uur en gebeld naar Quick , zoals altijd.
  Tegen 21 uur bij het Quick busje toegekomen.

  5. Blij jullie busje te zien, liet de chauffeur onze reservatie zien, begint die ons uit te schelden in een Franse colère, alsof ik de verantwoordelijke ben voor de bagagehandeling en vertraging van de luchthaven in Zaventem. ?!!

  6. Helpt mij niet met de bagage , niet zwaar 23kg, wel wat onhandig (1m30). Beledigd mijn echtgenote als ze aanstalten doet om de bagagetrolly , 50 meter verder terug te brengen op een verzamelplaats.
  De chauffeur is onbehouwen en onbeschoft, met dan nog van die ongevraagde cynische opmerkingen. denigrerende houding.

  7. Klap op de vuurpijl. Haal mijn autosleutels af op het kantoor, blijkt dat ze de wagen verplaatst hebben , waar en waarom ? O twee rijen naar links , wel ik heb mijn wagen na 10 minuten gevonden in een 3e rij.
  Dus alle rijen moeten aflopen met mijn afstandsbediening. Ik ken de site in Buda Zaventem vrij goed, wist hoe uit deze doolhof te geraken en zag , bij mijn vertrek, hoe andere, eerdere, bestuurders nog steeds hun wagen , al vloekend, in het donker aan het zoeken waren.

  8. Onverantwoord om de wagens te verplaatsen , wie betaald eventuele schade .. om plaats te winnen is een absurd argument. Alle wagens zijn verplaatst. Kost tijd en geld van de medewerkers. ergernis bij de klanten. Staat niet op het contract van deze wijziging.. De bestuurders riepen dat ze hier nooit meer komen. Merkte dat iemand mijn radiozender gewijzigd heeft en wat geprutst aan de navigatie instelling !!. Ik heb GEEN toelating gegeven om mijn wagen te verplaatsen.. en of toertjes te maken .

  9.Om na een reistijd van 10 uur zo onthaald te worden is echt wat je niet meer wil meemaken.

  Nogmaals wij en ook andere bestuurders, die al jaren klant klant zijn MISSEN de professionele service van het vorig (Nederlands ?) team.
  Hoffelijk, correct en hulpvaardig, top prijs/kwaliteit.
  De meest klanten willen geen mail sturen , zij blijven hier nu weg.

  Ik durf jullie Quick Parking Service in Buda niet meer aan te bevelen.

  Vriendelijke groeten,

  Daniel Dittrich

  gblomme@skynet.be en dittrich.daniel@skynet.be

 5. Zaterdagochtend 15-10-2016 om 04.15 uur meldde ik mij op de Budasteenweg om mijn auto te parkeren. Na daar betaald te hebben werd ik doorverwezen naar een parkeerterrein zo’n 2 kilometer verderop. Daar aangekomen stond er een file van ongeveer 30 auto’s voor de gesloten slagboom van een oude fabriekshal of zoiets. Er zat een wat oudere man in een portacabin die een reserveringsformulier van een parkeerder aan het lezen was en aan het inscannen met een GSM. Er stond een behoorlijke rij geirriteerde klanten die niet te woord werden gestaan. Na tussenkomst van de politie, die al ter plaatse was i.v.m. de opstopping op de openbare weg, werd de slagboom open gezet. Eindelijk kon ik na een half uur oponthoud mijn auto parkeren. Toen ik mij naar de uitgang begaf om in de shuttlebus te stappen stond er een rij van ongeveer 80 personen die naar het vliegveld vervoerd moesten worden. Bij navraag bleek dat er maar 3 shuttlebusjes reden waarvan er één al een klein half uur stil stond in de hal. Voor de personen achter in de rij zou het ruim een uur duren voordat zij konden worden vervoerd. Daar mijn vlucht om 06:30 uur vertrok en het inmiddels al 05.10 uur was besloot ik om maar weer met de auto te vertrekken naar één van de parkeerplaatsen bij het vliegveld.
  Dit was voor mij de eerste en laatste keer dat ik mijn auto daar heb geparkeerd.

 6. voor ons was het de eerste keer en zeker en vast een aanrader!
  enkel positieve reactie van ons!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top