Home / Blog / 1 jaar met de nieuwe A klasse!

1 jaar met de nieuwe A klasse!

Behind the sites: afsluiting wedstrijd in het Mercedes Fascination Center

Vandaag werden alle winnaars van de Behind The Sites wedstrijd uitgenodigd in het Mercedes Fascination Center te Brussel, waar ze hun prijs konden afhalen. Zoals je misschien hebt gelezen in een van m’n vorige blogposts, was ik een van de gelukkigen. Na lang spelen had ik uiteindelijk een prijs beet: een fonkelnieuwe Samsung Galaxy 2 tab. En of ik daar tevreden mee ben!

We live a fascination!

Het Fascination Center is een indrukwekkend, imposant gebouw. Alles straalt er klasse en luxe uit, echt Mercedes style. We wandelden in het gebouw tot aan een grote open ruimte waar een aantal Mercedessen stonden, alsook zitgelegenheden, een receptie. We werden begroet en kregen meteen een glaasje champagne en een hapje. Vervolgens volgde een korte presentatie met enkele weetjes over de wedstrijd. Vervolgens konden we onze prijs afhalen en mochten we er nog wat rondlopen en plaatsnemen achter het stuur van de talrijke pareltjes. I’ve become a Mercedes fan!De hoofdprijs: 1 jaar lang cruisen met de A

De hoofdprijs van de wedstrijd was het winnen van de nieuwe A klasse, en dat voor 1 jaar lang. Hiervoor diende je een schiftingsvraag te beantwoorden. Tijdens de presentatie zagen we dat het een jonge dame de hoofdprijs in de wacht had gesleept. Er waren een 50-tal winnaars, dus 1/50 was nu niet bepaald een gigantisch hoge kans om te winnen. Maar tijdens m’n deelname aan de Behind The Sites wedstrijd, merkte ik ook nog een andere, lokale wedstrijd op, georganiseerd door Group Ghistelinck. En wie legt tegenwoordig nog al z’n eieren in een mand?

Win nog een keer 1 jaar met de nieuwe A klasse!

Group Ghistelinck omvat over 6 Mercedes filialen in Oost- en West-Vlaanderen. In een spotje op Topradio hoorde ik dat ze ook een wedstrijd organiseerden met “1 jaar gratis rijden met de nieuwe A-Klasse” als hoofdprijs. Doel: een filmpje maken en zoveel mogelijk Facebook likes halen, op eender welke manier. Nog diezelfde avond ging ik aan de slag en knutselde ik een filmpjesreeks in elkaar met dit als resultaat:

En vervolgens promoten, promoten en promoten. Het deelnemersaantal lag voor deze lokale wedstrijd beduidend lager dus de kansen om te winnen waren veel hoger. Na afloop van de wedstrijd, eind september, kreeg ik een fantastisch telefoonje – ik geloof het nog steeds zelf niet. Vanaf januari 2013 mag ik een jaar lang rondcruisen in een Zuidzeeblauwkleurige A klasse!!! Een dikke merci aan Group Ghistelinck is hier wel op z’n plaats!

Ik ga het pas echt beseffen als ik in januari de sleutel overhandigd krijg.. Maar ik kan je garanderen, ik kan niet wachten tot het zo ver is. Een droom die uitkomt… DAMN!! In elk geval zal je af en toe foto’s en verhalen zien voorbij passeren hier op m’n blog!

One comment

  1. Toch nog een jaartje met de a class gewonnen, zalig. Veel plezier ermee :)

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top