Home / Online Inkomen / [eindbalans] online inkomsten Augustus 2013

[eindbalans] online inkomsten Augustus 2013

Jep, tijd voor de traditionele eindbalans van m’n online inkomsten. In augustus heb ik een weekje verlof genomen, dus werken zat er dan niet in. Toch bleven de inkomsten wel mooi binnenkomen.

Anyway, na de piek, het ook alweer voorspelbare dal:

onlineinkomstenaug

Eigenlijk valt er weinig te zeggen over augustus. Ik ben bezig met het afronden van een nieuwe website, een project dat al 5 maand aansleept. Ik had goede ervaringen met die programmeur in het verleden, maar de oplevering van dit project is echt een dikke fail waardoor ik voor m’n volgende project opnieuw op zoek moet naar een kwalitatieve maar betaalbare programmeur.

Voorts ben ik in augustus in ’t zak gezet door Vanden Borre, waar ik nooit meer iets ga aankopen. En je hebt ook wellicht gemerkt dat m’n blog in een nieuw kleedje zit. In augustus vonden maar liefst 2885 mensen hun weg naar deze blog, een recordmaand! Hoog tijd dus om de layout te professionaliseren.

Tot de volgende!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top