Home / Autorecensies / Nieuwe Kia Cee’d / commercial

Nieuwe Kia Cee’d / commercial

Ik moet zeggen, vroeger was ik absoluut géén Kia fan. Meer zelfs, ik haatte Kia auto’s. Ze deden me denken aan de popgroep ‘KIA’ (Krapuul in actie) – marginale auto’s. Denk maar aan die afschuwelijk lelijke Kia Pride, man wat een lelijke rijdende blok. De afgelopen jaren was ik toch genoodzaakt om m’n mening te herzien. De meest recente modellen mogen er best wezen en nu ik de nieuwe Kia Cee’d met m’n eigen ogen mocht aanschouwen op het autosalon had ik toch wel een stiekem ‘WOW’ gevoel. Nooit gedacht dat dit me ooit ging overkomen bij een Kia!

Falling in Love, dat is het liedje van de Kia spot. En ik kan me echt inbeelden dat je verliefd kan worden. Tijdens het autosalon heeft dit model me in alle aspecten weten te bekoren: design (exterieur) is behoorlijk strak én sportief, zo heb ik het graag. Het interieur gaf me meteen een goed aangenaam gevoel – het oogde vrij Duits qua stijl, net zoals m’n Polo. I Like! De prijs viel echt super mee voor dit type auto. Ja, ik moet eerlijk toegeven, ik was behoorlijk gecharmeerd…

Helaas kan ik me niet uitspreken over de rijkwaliteiten van deze wagen, hopelijk kan ik hem ooit ook eens testen om te zien of zijn prestaties in dezelfde lijn zijn als het fijne en verbazende design.

Update: ik heb deze auto kunnen testen, lees hier mijn verslag.

One comment

  1. De Cee’d is niet voor niets de best verkochte Kia in Europa!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top